Franse kerstcadeau’s

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. De Sint is weer in het land en bij velen staat de kerstboom weer te glinsteren met zijn lichtjes. De geur van een heerlijke Boeuf Bourguignon komt uit de keuken en natuurlijk zijn er (Franse) kerstcadeau’s. Van Franse bodem heeft een paar leuke items van eigen makelij geselecteerd.

mediakit mei 2019.jpg

Wil je allerlei weetjes en feiten weten over producten van Franse bodem zoals de bistrostoel, het Bretonse streepjestrui, het stokbrood en de Eiffeltoren. Koop of geef dan het leuke boek 57 iconen van Franse bodem. Of ga je aankomende lente of zomer misschien naar de Gironde in Frankrijk. Dan is het boek Gironde, kust tot wijn een echte aanrader.

Het boek Gironde, kust tot wijn (kosten 22,50)is te bestellen via Bol.com net als het boek 57 iconen van Franse bodem. (kosten 12,50)

Twee t-shirt ontworpen door Van Franse bodem zelf. Ze zijn erg leuk voor aankomend voorjaar en zomer op een spijkerbroek of witte jeans. Maar kunnen nu ook heel goed onder een vest of jasje. Het shirt met Tout va bien betekent alles gaat goed. Cap Ferret op het andere shirt is een geweldig leuke en ook chique badplaats aan de Atlantische kust en aan het Bassin van Arcachon.

De t-shirts kosten 15,- euro per stuk. Voor 20,- euro (inclusief verzendkosten) valt ie per post bij jou op de deurmat. De t-shirts zijn te verkrijgen in de maten S, M, L, XL en XXL. De shirts vallen klein en zijn iets getailleerd.

Wat moet je doen om hem bij jou thuis te krijgen?

Stort 20,- euro op NL56 INGB 0681 649828 (= rekeningnummer van mijn bedrijf UNE ontwerpstudio). Zet in de beschrijving de maat die je wilt hebben, je naam, adres + postcode en woonplaats. Ik stuur hem dan zo snel mogelijk naar je op!

SETPRIJS: je kan ook beide shirts tegelijk bestellen dan is de setprijs 35,- euro inclusief verzendkosten! (geef dat wel op bij de beschrijving)

Ik verstuur ook naar Belgie en Frankrijk, de verzendkosten zijn dan uiteraard duurder (8,- euro extra zonder track en trace)

Ophalen in Leusden kan ook:

Stort dan 15,- of 25,- euro (losse setprijs) op NL56 INGB 0681 649828 (= rekeningnummer van mijn bedrijf UNE ontwerpstudio). Stuur mij een mail naar vanfransebodem@gmail.com met je maat en ik leg hem voor je klaar. Via de mail maken we dan een afspraak wanneer je het shirt komt ophalen.

OP=OP!

Het shirt is van 100% katoen. Wassen op 30 graden en liefst niet in de droger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: