Emily in Paris deel 2 op Netflix uit op 22 december

De fans weten het natuurlijk allang maar op 22 december 2021 komt seizoen 2 uit van Emily in Paris op Netflix. Hieronder de officiële trailer.

In deze serie is de Amerikaanse Emily Cooper wat meer gewend aan het Franse leven dan in seizoen 1 en gaat ze zelfs richting Zuid-Frankrijk. Ook is er weer een nieuwe liefde in haar leven. Een heerlijk luchtige serie die je makkelijk kan bing-watchen in een weekend.

De populariteit van het eerste seizoen van Emily in Paris was voor Lancôme aanleiding om dit keer uit te komen met een make-up lijn van Emily in Paris bestaande uit een serum, lipstick, eau de toilet, mascara en oogschaduw en een leuk toilettasje. Leuk voor de feestdagen, te koop bij o.a. Douglas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: