Cafe des Chansons in Venlo

Franse chansons in een klassiek jasje
Ruim 10 jaar geleden ontmoette altvioliste Odile Torenbeek toevallig de zangeres Charlotte Haesen op de Noordermarkt te Amsterdam. Ze besloten een chansons-programma te maken met het strijkkwartet als basis. Vervolgens ontwikkelt zich Café des Chansons: Charlotte Haesen plus vier musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest. Inmiddels drie albums verder nemen de stem van Charlotte Haesen en de strijkers van het Tobalita strijkkwartet je nog steeds mee op een ontroerende reis door de tijd.

Voor dit speciale kerstconcert brengt het Café des Chansons een schitterend repertoire van de mooiste Franstalige winterklassiekers van o.a. persoonlijkheden als Barbara, Brel, Gainsbourg, Brassens en Piaf. Deze chansons gaan over de vreugde en liefde die menselijke verbondenheid brengt. Café des Chansons nodigt ons uit om deze kerst échte mensen te durven zijn.

Voor meer info en kaarten kijk op de website van de Maaspoort

Voor een impressie kijk en luister naar Cafe des Chansons met een concert in Concerto uit 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: