Twee juweeltjes van docu’s op TV5MONDE

TV5 MONDE sluit dit bijzondere jaar af met twee juweeltjes van docu’s. De ateliers openen hun deuren waar exceptionele sieraden worden gemaakt: hier worden dromen waargemaakt en wordt knowhow doorgegeven… erg handig als u nog op zoek bent naar cadeau-ideeën (of toch niet!)

Op maandag 27 december om 12:30 (Nederlands ondertiteld) is er de docu te zien over Carl Gustav Fabergé, de juwelier van de tsaren. Hij was een geniale man die brak met de regels van traditionele sieraden en een ongewoon bedrijf oprichtte dat meer dan tweehonderdduizend stuks produceerde.

In diezelfde week op donderdag 30 december om 12:30 (Nederlands ondertiteld) kom je alles te weten over de geheimen en knowhow van Franse sieraden. Neem een duik in deze fascinerende wereld om het in al haar facetten te ontdekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s