Oudejaarsuitzending ‘MATTHIJS GAAT DOOR’ met kijkers en fans van ‘CHANSONS!’ en o.a. Racoon en André van Duin

De oudejaarsuitzending van ‘Matthijs gaat door’ staat helemaal in het teken van het Franse lied. Deze speciale aflevering wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk samen met Rob Kemps. Het duo dat ook verantwoordelijk is voor de serie ‘CHANSONS!’ ontvangt in de studio kijkers en fans die brieven schreven naar aanleiding van de uitzendingen van Rob en Matthijs uit Parijs. Zij vertellen bijzondere verhalen, nemen filmpjes en andere memorabilia mee, hebben verzoekjes en delen standjes uit, omdat er zangers en zangeressen onbesproken zijn gebleven in de eerste serie van ‘CHANSONS!’. Deze speciale uitzending van ‘Matthijs gaat door’ is te zien op 31 december om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.  

In de uitzending is veel archiefbeeld te zien en uiteraard wordt een aantal bekende Franse chansons in de uitzending live gespeeld en gezongen door o.a. André van Duin, Jeroen Krabbé, Racoon, Fleur en Bart Peeters. Natuurlijk onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band.

Eén reactie

  1. […] Ga naar https://www.sinfonietta.nl/concerten/formidable-online/ en bestel een ticket, voer je naam en andere gegevens in en je krijgt de gratis link in je mailbox toegestuurd. De link kan je tot 10 januari 2022 bekijken. Mooi meegenomen voor de feestdagen en voor of na oud en nieuw (nadat je natuurlijk gekeken hebt naar de Franse versie van Matthijs draait door) […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s