De 10 genomineerde voor Het fijnste Franse restaurant van Nederland 2022

Fijnste Franse restaurant

Een tijdje terug publiceerde ik een artikel over de verkiezing van het fijnste Franse restaurant van Nederland en dat je je daar als restaurant voor op kon geven. Dat hebben ze geweten bij Leven in Frankrijk, het magazine wat deze prijs uitgeeft. Na een selectie hebben ze toch een mooie shortlist weten samen te stellen als je weet dat er meer dan 80 ‘Franse’ restaurant in Nederland zijn. Op de lijst staan:

Auberge Jean & Marie Amsterdam, Brasserie Bellevue Eindhoven, Bistro Bonjour Amsterdam, Bistrot du Bac Rotterdam, Bouchon D’en Face Maastricht, Florent Utrecht, Le Hollandais Amsterdam, Louise Petit Rotterdam, Marie Amersfoort, Villa Coucou Den Haag. Over een aantal restaurants heb ik wel eens iets gepubliceerd.

Nu is het aan de professionele jury om de proef op de som te nemen en de kookkunsten en de ambiance van de tien genomineerde restaurants te gaan savoureren en beoordelen. De jury bestaat uit: Alain Caron, Franse chef-kok, auteur, tv presentator en eigenaar van vier restuarants, Cathelijne van Vliet, hoofdredacteur van Leven in Frankrijk, Tom Kellerhuis, hoofdredacteur van HP/De Tijd en Jacques Hermus, culinair journalist en auteur van culinaire boeken. De uitkomsten van hun bevindingen zullen ergens in maart 2022 bekend gemaakt worden.

Maar nu komt het… u kunt stemmen op 1 van de 10 genomineerde zodat de winnaar met de publieksprijs naar huis kan gaan. Ga naar de link hieronder en geef uw favoriet uw stem!
https://leveninfrankrijk.nl/fijnste-franse-restaurant-2022/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: