Kijk gratis het online concert Formidable! met bariton Thomas Oliemans & Amsterdam Sinfonietta

In dit gratis online concert maakt het Sinfonietta orkest samen met de internationaal gevierde bariton Thomas Oliemans een programma rond Franse chansons door de eeuwen heen. Als jochie leerde Oliemans dit genre kennen door de platencollectie van zijn vader.

Bariton Thomas Oliemans begon dankzij de platencollectie van zijn vader als jochie mee te zingen met de grootheden van de Franse levensliederen. Inmiddels gevierd operazanger en te gast in de grootste operahuizen ter wereld, keert hij in dit programma met Amsterdam Sinfonietta terug naar een van zijn eerste liefdes: het Franse chanson. Bekende en onbekende chansons van Jacques Brel tot Claude François en van Charles Trenet tot Stromae, en klassieke werken voor strijkers van Ravel, Rameau, Debussy en Fauré, laten de onmiskenbaar Franse klank door de eeuwen heen horen.

Sinfonietta Amsterdam Photo: Marco Borggreve

Ga naar https://www.sinfonietta.nl/concerten/formidable-online/ en bestel een ticket, voer je naam en andere gegevens in en je krijgt de gratis link in je mailbox toegestuurd. De link kan je tot 10 januari 2022 bekijken. Mooi meegenomen voor de feestdagen en voor of na oud en nieuw (nadat je natuurlijk gekeken hebt naar de Franse versie van Matthijs draait door)

Alvast een voorproef!

Een reactie op “Kijk gratis het online concert Formidable! met bariton Thomas Oliemans & Amsterdam Sinfonietta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s