Frans aanbod bij Ziggo Movies

Heb je een abonnement op Ziggo om TV te kijken? Dan heb je waarschijnlijk ook Ziggo Movies. Ziggo Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Met een interactieve mediabox, zoals de mediabox van Ziggo kan je genieten van mooie (gratis)films en series. Zo staan er tussen de nodige Engelse/Amerikaanse titels en series ook Franse titels. Zoals deze drie voorbeelden: eentje is historie, de ander drama en de laatste een comedie. Veel kijkplezier als je Ziggo abonnee bent.

J’Accuse
Gedurende twaalf jaar heeft de Dreyfuse-affaire Frankrijk verscheurd. Juridische fouten, gerechtelijke dwalingen en antisemitisme waren verweven in dit immense schandaal aan het einde van de 19e eeuw. J’Accuse vertelt dit relaas vanuit het standpunt van kolonel Picquart. Hij ontdekt dat de bewijzen tegen kapitein Dreyfus vervalst zijn en zet alles op alles om de eer van Dreyfus te herstellen.

Le Refuge
Mousse en Louis zijn jong, knap, rijk en verliefd op elkaar. Drugs spelen een grote rol in hun leven. Op een dag hebben ze samen een overdosis, waaraan Louis sterft. Mousse overleeft het, maar komt er spoedig achter dat ze zwanger is. Ze voelt zich verloren en vlucht naar een huis ver van Parijs. Een aantal maanden later vergezelt Louis’ broer haar in haar toevlucht.

Tous Ensemble
Vijf oude vrienden besluiten bij elkaar te gaan wonen, omdat zij niet willen eindigen in een bejaardentehuis. In Tous Ensemble van regisseur Stéphane Robelin maakt Jane Fonda haar comeback. Vijf goede vrienden, vijf verschillende karakters. Claude, een echte vrouwenversierder; Annie en Jean, een opmerkelijk stel – hij politiek activist en zij burgerlijk en gewoontjes en Jeanne en Albert, de feminist en de bon vivant. Vijf verschillende problemen met ouder worden, van een zwak hart tot dementie. De oplossing: een gedeeld huis. Omdat ze geen van de vijf bereid zijn hun zelfstandigheid op te geven. Tous Ensemble is een ontroerende Franse komedie over vriendschap en samen ouder worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s