Winactie boek Parijs van Kiki van Dijk

Een week geleden is het boek Parijs van Kiki van Dijk genomineerd voor Beste Vrouwenthriller van 2021. Voor Van Franse bodem en de uitgever van het boek, Xander Uitgevers een mooie reden om een winactie op te zetten. Volgens het magazine LINDA is het boek Parijs een zinderende thriller.

Parijs van Kiki van Dijk
Deze nieuwe winterthriller van Kiki van Dijk speelt zich af in Parijs, de meest romantische stad ter wereld. Maar achter de lichtjes en knusse straatjes gaat een gruwelijke werkelijkheid schuil. Mika werkt als sportjournalist in Rotterdam en besluit op kerstavond naar Parijs te vertrekken. Ze maakt zich zorgen om haar tweelingzus Abby, die daar sinds een jaar woont, maar die ze al een paar dagen niet kan bereiken. In de besneeuwde lichtstad lijkt Abby van de aardbodem verdwenen. Mika begint een wanhopige zoektocht en ontdekt een aantal onbekende kanten van haar zus, die een heel ander, gevaarlijker leven leidde dan Mika ooit had kunnen vermoeden. Als ze daarna een gruwelijke ontdekking doet, weet ze niet meer wie er uit het nieuwe leven van haar zus nog te vertrouwen is. En of ze zelf nog wel veilig is…

Bestsellerauteur Kiki van Dijk combineert als geen ander bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.

Aldus de tekst op de website van Xander Uitgevers. En dat mooie boek kan jij dus WINNEN!!! Wat moet je doen?
Like Xander Uitgever en Van Franse bodem op Instagram
Like de post op het instagramaccount van Van Franse bodem en…
Laat een comment achter

De winactie duurt een week dus tot en met 21 januari 2022. Doe mee en misschien win jij wel dit geweldige boek. De winnaar wordt 21 januari bekend gemaakt via Instagram. De winnaar krijgt persoonlijk bericht wat betreft het toesturen van het boek.

2 reacties op ‘Winactie boek Parijs van Kiki van Dijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s