Win een Bretonse streepjestrui van Breton Stripe

De Warme truiendag die plaatsvindt op 11 februari 2022 komt er weer aan! Een dag om energieverspilling te lijf. Het is alweer de 16e Warmetruiendag! Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2! Hoe mooi is dat. En voor/met die wetenschap wilde Van Franse bodem en Breton Stripe iets goeds doen. En zo kwam deze winactie er weer, na een zeer succesvolle actie vorig jaar, waarbij je een Bretonse streepjes trui kan winnen van Breton Stripe. Van Franse bodem had het idee en Breton Stripe de trui… een mooie samenwerking dus.

Wat kan je winnen?
Een Bretonse streepjes trui van 100% katoen in de kleurstelling wit met blauwe strepen of blauw met witte strepen ter waarde van 65,- euro. De keuze van de kleurstelling is aan de winnaar. De maat ook trouwens (S, M, L, XL of 2xXL).

Wat moet je doen?
Like Breton Stripe en Van Franse bodem op Instagram en laat een (leuke)comment achter onder de post op het Instagramaccount van Van Franse bodem. Misschien win jij wel deze leuke trui en heb je die voor 11 februari binnen zodat jij er tijdens de Warmetruiendag ‘warmpjes bij kan zitten’.

We zouden het ook erg leuk vinden als de winnaar, met de Brestonse streepjes trui aan, op de Warmetruiendag (11 februari dus) een post plaatst op ofwel Facebook of op Instagram en ons daarin tagt.

Heel veel succes iedereen!
De winactie duurt tot en met 2 februari 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

9 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s