Franse film Haute Couture in bioscoop

Vanaf donderdag 24 februari is de Franse film Haute Couture te zien in de bioscoop. Dit 100 minuten durende drama gaat over Esther, een naaister bij Dior in Parijs. Esther is al op leeftijd en op weg naar haar pensioen terwijl ze aan haar laatste collectie werkt bij Dior.

Op een dag wordt de tas gestolen van Esther door de 20-jarige Jade, die haar dagen verveeld doorbrengt in de buitenwijken van Parijs en de zorg draagt voor haar moeder. Als Jade de inhoud van de tas ziet, krijgt ze spijt en besluit de tas terug te brengen.

Esther grijpt de kans om haar aanstaande pensioen te vergeten en neemt Jade onder haar vleugels en haar als stagiaire aan te stellen in het naaiatelier. Ze ziet in Jade een veelbelovend talent en is vastbesloten haar een toekomst te bieden. Haute Couture is een feelgoodfilm die laat zien dat iedereen, met een beetje hulp, geluk kan vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s