Docu Johnny par Johnny vanaf 29 maart op Netflix

Ruim vier jaar na zijn dood, in november 2017, blijft de Franse rocker nog steeds in ieders gedachten. De Amerikaanse reus Netflix kondigde vorige week vrijdag de release aan van de documentairereeks Johnny par Johnny.

French singer Johnny Hallyday prepares his concert “Allume le feu” in September at Stade de France, near Paris. Here, with his son, singer and songwriter David Hallyday. (Photo by Jacques Langevin/Sygma/Sygma via Getty Images)

Een docu geheel gewijd aan de Franse rocker Johnny Hallyday. De docu van ruim 3 uur bestaande uit 5 afleveringen wordt verteld door Johnny zelf. De icoon van de Franse rock vertelt over zijn leven en zijn carrière. Vanaf 29 maart is deze docu te zien op Netflix.

Wij hier bij Van Franse bodem zijn geen echte fans van Johnny Hallyday maar het nummer Vivre pour le meilleur is toch wel een topper. Vooral die combi met een orkest is geweldig. En wat een stembereik heeft die Johnny.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s