Fabrique des lumières vanaf 22 april in Amsterdam

Loop door de werken van de Weense artiesten Gustav Klimt en Friedensreich Hundertwasser en ervaar hoe het is om oog in oog te staan met hun werk terwijl je ook nog eens de klanken hoort van allerlei muzieksoorten. Toen ik in Bordeaux was en daar de onderzeebunker bezocht om het werk te zien van onder andere Klimt, Monet en Manet was ik zeer onder de indruk en volgens mij met mij de rest van de bezoekers ook.

Daarom is dit zeker een bezoek waard. Bezoek de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam die tijdelijk omgedoopt wordt tot Fabrique des Lumières en wandel door levensgrote kunstwerken. Vanaf 22 april kan je gaan genieten op deze unieke locatie met muren van 17 meter hoog en een vloeroppervalk van 2800 m2. Vooral de objecten die in de Westergas aanwezig zijn zullen gebruikt worden om levensgrote kunstwerken op te projecteren maar ook zeker de grond, muren en plafond worden gebruikt.

Klik op de link om een indruk te krijgen https://fb.watch/bu9mM4LFp9/

De kaartverkoop begint zeer binnenkort en zal aangekondigd worden op de sociale media kanalen: Facebook en Insta. Deze lichtvoorstelling zal te zien zijn tot en met 31 december 2022. In 2023 komt er een nieuwe lichtshow met werken van andere kunstnaars.

Fabrique des Lumières | Pazzanistraat 37 | Amsterdam | fabrique-lumieres.com

Hieronder een indruk van het Bassins de Lumières in Bordeaux.

fotografie © Culturespaces

Eén reactie op “Fabrique des lumières vanaf 22 april in Amsterdam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: