Proeven van wijn en spijzen tijdens De Grote Wijnshow

Op steenworp afstand van Amsterdam CS, Kop Java, in een grote spiegeltent uit de jaren ’30 van de vorige eeuw wordt op vrijdag 15 en zaterdag 16 april De Grote Wijnshow gepresenteerd. De organisator Bacchus presenteert daarmee een gloednieuwe Wijn-Proef-Show.

Het wordt een twee uur durende ‘Wijn-Proef-Show’ met aansluitend een dansje. Na deze avond weet je alles over wijn. Of nou ja, in ieder geval genoeg om in elk gesprek prima mee te komen.
Onder de bezielende leiding van Horace Cohen en Pim Veth ga je op wijnreis door de geschiedenis die gaat van strak wit tot vol rood. Dit alles doen we in stijl: in een prachtige jaren ’30 spiegeltent. De Grote Wijnshow neemt je mee langs 10 iconische wijnstreken dat betekent 10 keer een fantastisch proefglas. De broodnodige ondersteuning voor de heren is er van Huis-vinoloog, show-assistent & Bacchus Huis-DJ.

De avond wordt afgetrapt met een glas bubbels en daarna ‘blind’ proeven van 9 halve glazen. Voor de tafel met de beste proef vaardigheden zijn er prachtige wijnprijzen. Boek je tafel voor 2-4-6 of 8 personen en laat het proeven beginnen!

Wat krijg je precies bij De Grote Wijnshow?

  • Een gedekt tafeltje met je gezelschap.
  • Glas Crémant de Limoux bij binnenkomst.
  • 9 glazen fantastische wijnen (6,25 cl).
  • Bacchus wijnglas (om mee naar huis te nemen)
  • 2 spreekstalmeesters, 1 vinoloog & een zalige dj
  • 2 uur proeven
  • 2 uur dansen

Kaarten kosten €59,- p.p. Er is een brede & diverse borrelkaart, van oester tot borrelplank. Vega en vegan, geen probleem! Naast de 10 wijnen die geschonken worden is er een wijnkaart aanwezig voor de doordrinkers onder ons.

Vrijdag 15 april 19.00-23.00 en Zaterdag 16 april 19.00-23.00
De Grote Wijnshow | Kop Java (10 min vanaf CS) | Javakade – Amsterdam

De verkoop van de kaarten is van start gegaan. Let op, beperkt aantal kaarten beschikbaar per show. Meer info en kaarten: https://www.bacchuswijnfestival.nl/

Eén reactie op “Proeven van wijn en spijzen tijdens De Grote Wijnshow”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: