Le Marie Marché

Vorig weekend ging het weer van start, de maandelijkse sfeervolle markt Le Marie Marché. Een markt geïnspireerd op de heerlijk gezellige weekmarkten van Frankrijk maar dan in hartje Den Haag. Je vind er allerlei producten van fantastische aardbeienjam tot droge worst en ook prachtige sieraden naast gezellige prenten.

Magnifieke kleding, zoete lekkernijen, kwaliteitsproducten, Mediterraanse heerlijkheden en een scala aan en gevonden schatten. Combineer bijzondere boodschappen doen met het opdoen van inspiratie en op de achtergrond ’n frans deuntje. En natuurlijk gratis toegang. Dus noteer in de agenda:

2 en 3 april Lange Vijverberg – Den Haag
7 en 8 mei Centrum – Den Haag
4 en 5 juni Centrum -Den Haag
5 en 6 juni Pinkstermarkt – Landgoed De Olmenhorst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s