Tweede seizoen CHANSONS in oktober op TV

Chansons Matthijs van Nieuwkerk

SAVE THE DATE!

Na het grote succes van vorig jaar kan een vervolg op het muziekprogramma CHANSONS met MATTHIJS VAN NIEUWKERK en ROB KEMPS natuurlijk niet uitblijven. De opnames voor dit programma in Parijs zijn zo’n beetje afgerond, de montage voor een nieuwe serie kan beginnen. We zijn erg benieuwd wat de 2 mannen dit keer gaan brengen en naar welke uithoeken van Parijs we meegenomen worden. Ik kijk er in ieder geval nu al naar uit.

De allereerste uitzending zal in oktober plaatsvinden en wel op zondag 9 oktober om 21.30 uur op NPO1. Wij kunnen niet wachten en houden jullie op de hoogte.

Met dank aan: Petra Ponfoort, Dirk Jan Roeleven en Rob Hodselman

CHANSONS! BNNVARA

5 reacties op “Tweede seizoen CHANSONS in oktober op TV”

  1. Dat is geweldig nieuws. Was de afgelopen dagen in Lyon voor een citytrip en heb weer genoten van het Frans en het Franse leven.
    De eerste serie was geweldig! Ik zie enorm uit naar de volgende serie!!!

    Like

  2. Geweldig dat er een 2e seizoen komt. Van mij mogen er nog wel +5 seizoenen volgen. De 2 jongens zijn zo heerlijk om te zien. Zij maaken er prachtige afleveringen van. Een feest om naar te kijken en te luisteren. Benieuwd wat er allemaal komt. Van mij mogen er meer dan 4 afleveringen komen! Ik houd erg van chansons, mede dankzij dit programma, Rob en Matthijs.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: