‘Volg je droom’ Emmy Postma als Kasteelvrouwe Emmy (4)

Kasteelvrouwe Emmy

De avonturen van het charmante echtpaar Emmy (63) en Rutger, bekend van Ik Vertrek, zijn weinig mensen ontgaan. Het leek de ietwat chaotische Emmy zo leuk: een eigen kasteel in Frankrijk. Dat haar romantische ideaalbeeld haar zakelijke blik wat vertroebelde, bleek al snel na de aankoop van het kasteel. Het opknappen is een grotere klus dan gedacht, maar desalniettemin gaat Emmy onverschrokken door. Kasteelvrouwe Emmy, met voice-over door André van Duin, is morgen te zien om 20.30 uur bij MAX op NPO 1. 

Kasteelvrouwe Emmy

Aflevering 4 – dinsdag 21 juni om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele kasteel over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? Rutger mag, weliswaar onder leiding van Emmy, steeds meer klusjes doen in het kasteel. Ook al zijn de wanden nog niet gestuukt en geverfd, Emmy wil ze toch alvast aankleden. De tent staat inmiddels in de tuin, maar moet nog ingericht worden om gasten te kunnen ontvangen. Dat blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Op dertig minuten rijden van het kasteel zijn prachtige wijngaarden te vinden. Er volgt een toertje langs de velden, om lekkere wijn voor de gasten te vinden. Terwijl Rutger en zijn vrienden met de grasmaaier spelen, zorgt Emmy dat er een diner op tafel komt. Tijd om te genieten. Verder in deze aflevering: een schilderworkshop, een moestuin die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek. Het echtpaar weet zeker dat ze een kamer hebben geboekt, maar er is geen plek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: