‘Volg je droom’ Emmy Postma als Kasteelvrouwe Emmy (6)

Kasteelvrouwe Emmy

De avonturen van het charmante echtpaar Emmy (63) en Rutger, bekend van Ik Vertrek, zijn weinig mensen ontgaan. Het leek de ietwat chaotische Emmy zo leuk: een eigen kasteel in Frankrijk. Dat haar romantische ideaalbeeld haar zakelijke blik wat vertroebelde, bleek al snel na de aankoop van het kasteel. Het opknappen is een grotere klus dan gedacht, maar desalniettemin gaat Emmy onverschrokken door. Kasteelvrouwe Emmy, met voice-over door André van Duin, is 12 juli te zien om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Aflevering 6 – dinsdag 12 juli om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
De financiering van het nieuwe dak is weliswaar nog niet rond, toch komen over een paar dagen de steigerbouwers naar het kasteel. Maar eerst wil Emmy zelf het nodige sloopwerk verrichten, dat scheelt immers in de kosten. Gelukkig krijgt ze hulp van twee nieuwe vrijwilligers: Stefan en Inge. Rutger kan ondertussen niet stil blijven zitten; hij heeft de liefde voor tuinieren ontdekt. Na een hectische dag willen Emmy en Rutger er een dagje tussenuit. Brantôme, het Venetië van de Dordogne, staat op het programma. Daar krijgt het echtpaar een rondleiding van een gids. Na een geslaagde dag is het zover: het kasteel wordt in de steigers gezet. Een emotioneel moment voor Emmy. Eindelijk kan begonnen worden aan de renovatie van het dak. Er volgt nog een emotioneel moment, want na zes maanden in Frankrijk gaat Rutger terug naar Nederland. Zijn dochter, die hem komt ophalen, wordt gelijk ingezet voor promotiedoeleinden. Tijdens de fotoshoot in bruidsjurk blijkt echter één van de honden verdwenen te zijn. Er wordt een grote zoekactie op touw gezet. Wordt Jula gevonden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s