WINACTIE voor Franse film AVEC AMOUR ET ACHARNMENT

Vanaf 8 september is de Franse film AVEC AMOUR ET ACHARNMENT in de bioscoop te zien. Avec amour et acharnement is een zinderend liefdesdrama over een turbulente driehoeksrelatie. En voor deze film zijn maar liefst 3 x 2 kaartjes te winnen. Lees onderaan dit artikel hoe.

De Franse film AVEC AMOUR ET ACHARNMENT
Sara (Juliette Binoche) en Jean (Vincent Lindon) zijn verliefd, ze wonen al een paar jaar samen. Het is een liefde die hen gelukkig en sterker maakt. Ze vertrouwen elkaar en het verlangen naar elkaar is nooit afgenomen.

Op een ochtend loopt Sara haar vroegere minnaar François (Grégoire Colin), tegen het lijf, dezelfde François die haar aan Jean heeft voorgesteld, dezelfde François die ze zonder aarzelen voor Jean heeft verlaten. Ondanks dat hij haar niet ziet, is ze overweldigd door het idee dat haar leven plotseling kan veranderen. François stelt op zijn beurt aan Jean voor om weer samen te gaan werken. Het duurt dan ook niet lang voordat het drietal de controle over de situatie verliest.

Avec amour et acharnement ging in première op de Berlinale 2022, waar het genomineerd was voor de Gouden Beer en de Zilveren Beer won voor Beste Regie.

WINACTIE
Van Franse bodem mag 3×2 bioscoopkaarten weggeven voor deze mooie Franse film AVEC AMOUR ET ACHARNMENT. Deze topper draait vanaf 8 september 2022 in de Nederlandse bioscoop.

WIL JE KANS MAKEN OP 2 van de 6 bioscoopkaarten? Laat dan hieronder een reactie achter en wie weet win jij 2 vrijkaarten om samen met je vriend, vriendin, kennis, buurman, buurvrouw of partner dit liefdesdrama te gaan bekijken.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

De actie loopt tot en met 8 september 2022.  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

15 reacties

  1. Geweldige acteurs, lijkt me een mooie film! Ik zou er graag heen gaan met een francofiele vriendin die al heel lang niet meer naar de bioscoop is geweest!

    Like

  2. j’adore le film français, la langue des acteurs et actrices et j’adore le film français, la langue des acteurs et actrices et juliette binoche est une grande actrice et j’ai hâte de voir ce film au cinéma. que je gagne ou non… le film est sur ma liste de souhaits. juliette binoche est une grande actrice et j’ai hâte de voir ce film au cinéma. que je gagne ou non… le film est sur ma liste de souhaits.

    Like

  3. Ik hou van Franse films en zou hier graag heen gaan met een vriendin die ook van Frankrijk en de franse taal houdt. Je vous remercie en avance!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s