Franse films te zien tijdens filmfestival Film by the Sea

Vive le Cinéma! zo heet de Franstalige filmcompetitie tijdens het filmfestival Film by the Sea te Vlissingen. Elk jaar weten de programmeurs van dit festival weer een bijzonder bonte verzameling Franse prachtfilms te vinden.

Met regisseurs die je zeker van naam kent (Claire Denis, Gaspar Noé, De Dardenne-broers) én regisseurs die je nou juist bij ons kunt ontdekken. Veel krachtige drama’s dit jaar, maar ook veel ruimte voor humor, licht en verwondering. Alles in dit programma is Franstalig, maar wat je vooral hoort spreken is de verbindende taal van de cinema. Gaat dat zien!

Het Franse programma!

En dit is de jury die de Vive le Cinéma! films beoordeelt

Kijk voor het hele programma en meer info over het filmfestival op www.filmbythesea.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: