Lupin 3e seizoen op Netflix

Een releasedatum is er nog niet bekend maar dat seizoen 3 van de serie Lupin er aan gaat komen is wel duidelijk. In Seizoen 2 van Lupin zag je hoe Assane eindelijk wraak nam op Hubert Pellegrini, voor het valselijk framen van zijn vader. Het seizoen eindigt met een schuldbekentenis van Pellegrini en een vluchtende Diop. In seizoen 3 gaat de vlucht door. Assane houdt zich verborgen voor de autoriteiten en moet leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Wat we wel kunnen laten zien is de trailer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s