Winactie: kaarten voor de Franse film Plus que jamais

Vanaf volgende week donderdag 1 december is de ontroerende Franse film PLUS QUE JAMAIS van regisseur Emily Atef te zien in de Nederlandse bioscoop. De film met in de hoofdrollen Vicky Krieps en Gaspard Ulliel gaat over een terminaal zieke jonge vrouw die in haar eentje naar Noorwegen reist om met zichzelf en haar lot in het reine te komen. En voor deze film zijn maar liefst 3 x 2 kaartjes te winnen. Lees onderaan dit artikel hoe.

De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte. Terwijl zij de hoop op genezing heeft opgegeven en zich steeds meer in zichzelf keert, is Mathieu ervan overtuigd dat een longtransplantatie het tij kan keren. Op zoek naar antwoorden stuit Hélène op een Noorse blogger die ernstig ziek is en zijn situatie met humor beschrijft. In een opwelling reist ze naar het Hoge Noorden om hem te ontmoeten en met zichzelf en haar lot in het reine te komen.

Plus que jamais is een intiem en ontroerend verhaal over liefde, loslaten en de vrijheid om eigen keuzes te maken. Het drama van regisseur Emily Atef werd in Cannes vol lof ontvangen vanwege de visueel imponerende beelden en het sterke samenspel van Vicky Krieps en Gaspard Ulliel. Voor de acteur, die in januari overleed na een ski-ongeval, was het zijn laatste filmrol.

WINACTIE
VAN FRANSE BODEM MAG 3×2 BIOSCOOPKAARTEN WEGGEVEN VOOR DEZE MOOIE FRANSE FILM. DEZE TOPPER DRAAIT VANAF 1 DECEMBER 2022 IN DE NEDERLANDSE BIOSCOOP.

WIL JE KANS MAKEN OP 2 van de 6 bioscoopkaarten? Laat dan hieronder een reactie achter en wie weet win jij 2 vrijkaarten om samen met je vriend, vriendin, kennis, buurman, buurvrouw of partner dit liefdesdrama te gaan bekijken.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

De actie loopt tot en met 30 november 2022.  De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

6 reacties

  1. Chouette! Ik ben dol op franse films! Maar op tv is toch anders dan in de bios. Als ik kaartjes win, zou ik graag de film willen gaan kijken met een francofiele vriendin

    Like

  2. Alle ingrediënten voor een fantastische avond: naar de film met een vriendin, wegzwijmelen bij een liefdesverhaal, maar bovenal genieten van de prachtige Franse taal en de heimweeveroorzakende beelden van Frankrijk! En dan samen napraten over de film met een glaasje Franse wijn…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s