De OPJ-brigade op TV5MONDE

Na twee succesvolle seizoenen op TV5MONDE, keert OPJ terug voor een derde seizoen vol onverwachte wendingen. Het onderzoeksteam zal enkele van hun zwaarste en meest bijzondere zaken tot nu toe onder ogen zien, terwijl ze worstelen met de ups en downs in hun eigen privéleven…

Antoine STIP, Marielle KARABEU, Nathan DELLEMME, Yaëlle TRULES

Een influencer wordt live vermoord, een lichaam wordt gevonden in de vriezer van een oude dame, een surfer wordt opgevist die gedood lijkt te zijn door een hond…Volg Clarissa en haar team op het prachtige eiland La Réunion.

Iedere dinsdag om 21:00 uur vanaf 3 januari 2023, Nederlands ondertiteld 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: