Brocante markt Klein Frankrijk op 20 mei

Op zaterdag 20 Mei 2023 wordt voor alweer de 11e keer de brocante markt Klein Frankrijk georganiseerd. Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas zal dan de nodige brocante uitgestald worden door meer dan 200 deelnemers. Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen want zij tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten.

Het aanbod varieert van antiek tot brocante, van vintage meubelen tot verzamelingen en streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de Foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer!

De entree bedraagt 5,00 inclusief parkeren.
Kinderen tot 10 jaar gratis.
De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur

Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwehuisjesweg 1, 3271 LX Mijnsheerenland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s