Fête du Champagne & Vins van 25-29 mei

Inmiddels is Fête du Champagne & Vins niet meer weg te denken uit het Rembrandtpark. Sinds 2019, ondanks corona, wordt alweer voor de vierde keer het Champagne sprookje gevierd aan de grote vijver in het bosrijke park in hartje Amsterdam Oud West. Dit jaar doet Fête na drie onvergetelijke zomeredities, er weer een schepje bovenop. Meer bubbels en muziek, hoogstaande Franse gerechten en proeverijen. Met open armen en een gratis glas bubbels ontvangt Fête haar geliefde Champagneliefhebbers tijdens de vierde zomereditie:

Voulez Fête avec moi…?
Wanneer: 25 – 29 mei tijdens het Pinkster weekend dus lekker lang vrij.
Waar: Rembrandtpark Amsterdam.
Hoe: Ga naar https://fete.amsterdam voor meer info en tickets (prijs vanaf 16,50 euro)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s