Van Franse bodem

Welkom op mijn blog Van Franse bodem. Een blog over allerlei ‘producten’ uit Frankrijk zoals b.v. Savon de Marseille, Le Creuset pan, Opinel mes, Bretonse streepjes trui en espadrilles. Maar ook een opening of proeverij, boekbespreking, festival of restaurant. Als het maar een link heeft met La Douce France.

Cahier de France

Via mijn blog kwam ik in contact met een uitgever en sinds november 2015 staat het boek  57 ‘iconen’ van Franse bodem op mijn naam. In september/oktober 2016 hoop ik het ‘Cahier de France’ uit te geven. En in het najaar komt daar ook nog eens het boek ‘Gironde, kust tot wijn’ bij.

Gironde OS HR voorplat

Door mijn contacten en omzwervingen door Nederland naar ‘Franse’ adresjes is het blog Beleef Frankrijk ontstaan. Een mooie verzameling van allerlei Franse adressen in Nederland.

Naast mijn  werkzaamheden als blogster en grafisch vormgeefster vind ik het ook erg leuk mij bezig te houden met van alles en nog wat op ‘Frans’ gebied. Ik ben o.a. ass. projectleider geweest voor het mooie muziekfestival Fëte de la Musique in Amersfoort 2016, was ik ook contactpersoon voor het Diner Francais tijdens dat festival en zorgde ik dat alle deelnemers met een leuke ‘Franse’ goodiebag naar huis gingen.