Gastreporter voor Frankrijk.nl

Sinds november 2013 ben ik bezig met dit blog, een idee wat ik kreeg tijdens de herfstvakantie 2013 al bladerend door een aantal magazines van Cote Ouest. En wat vind ik het leuk, dat bloggen, zo leuk zelfs dat ik er wel mijn werk van zou willen maken. Wat het mij tot nu toe allemaal heeft gebracht is echt ongelooflijk, leuke contacten, energie, inspiratie, een blik in de bloggers wereld en een samenwerking met http://www.frankrijk.nl.

frankrijk.nl

Ik ga namelijk vanaf februari 2014 stukjes schrijven voor hun website of eigenlijk webazine, over de leuke plekjes van de Medoc-streek te Frankrijk, de streek waar wij ons 2de huis hebben staan, ook daar heb ik ondertussen een nieuw blog voor aangemaakt namelijk http://www.maisoncarcans.wordpress.com

camera

Helemaal leuk dus, ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar deze samenwerking, één van de ontwikkelingen die dit blog mij gebracht heeft. Misschien een inspiratie voor anderen om ook aan het bloggen te slaan. Het kost je wel tijd en energie maar je krijgt er veel voor terug. Wat je erin stopt komt er ook weer uit.

Ik ben al weer bezig met nieuwe onderwerpen, researche, eigen fotografie en nieuwe ideeën die voort komen uit dit blog, maar daarover een volgende keer meer. Mochten jullie nog ideeën of tips hebben dan hoor ik dat graag, je kunt hieronder een reactie achterlaten, alvast bedankt oftewel merci bien!

tekst: ©Mireille den Hartog
beeld: screenshot van Frankrijk.nl, foto ©vanfransebodem – Mireille den Hartog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s