Le Creuset stand op Trade Mart Beurs

Le creuset

Maandagavond 10 maart rond 19.00 uur was er de gelegenheid om de nieuwe stand van Le Creuset te bewonderen. Prachtig om al die mooie producten van Le Creuset bij elkaar te aanschouwen. Wat mij zo erg aanspreekt aan dit merk is de robuustheid en degelijkheid. Deze artikelen gaan jaren mee of je het nou hebt over de gietijzeren pannen of het aardewerk, alles straalt duurzaamheid uit.

Le Creuset

Le Creuset

Nieuw bij Le Creuset is het thema Mate a Croquer. Vorig jaar geïntroduceerd. Amethist is  de nieuwe kleur dit jaar. Zowel de gietijzeren pannen als het aardewerk en ook de siliconen spatels zijn uitgevoerd in dezelfde matte kleuren met als topper de kleur Amethist (paars mat). Door de kleuren door te voeren in alle uitingen kun je het mooi met elkaar combineren. Letterlijk mag de pan nu op tafel samen met de mokken, stoofpannetjes, theepot en de ovenschalen.

le creuset

Le Creuset

Nog een ontdekking, Le Creuset heeft ook zijn eigen kookboekjes. Deze sluiten helemaal aan bij de producten die ze leveren, voor de grillpannen is er bijvoorbeeld het receptenboekje Grill & Plancha. Daarnaast zijn er nog receptenboekjes voor overschotels en de tajine.

Le Creuset

Screwpull is al lange tijd eigendom van Le Creuset. Een artikelenlijn van onder andere kurkentrekkers en koelers die je om een fles kunt plaatsen. Helemaal in de felle kleurtjes voor deze zomer. Of dit een topper gaat worden onder de vlag van Le Creuset, de tijd zal het leren.

IMG_2067

Het bezoek aan de stand was de moeite waard en er zit nog iets in het verschiet. Dat wordt afwachten maar gaat zeker een keertje komen. Ik zal daar dan zeker een artikel over schrijven.

Le Creuset

Le Creuset blijft een pracht merk, waarbij voor mij, de rode gietijzeren- en aardewerk artikelen, nog steeds het meest spreken.

IMG_2068

4 thoughts

  1. Ziet er mooi uit met mooie degelijke artikelen. Ook nog van schillende aard, van kook/oven benodigdheden tot tafelservies. dus helemaal compleet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s