Logo van Franse bodem

Afbeelding

Het logo Van Franse bodem

Als Grafisch vormgever maak ik natuurlijk zelf het logo voor mijn blog Van Franse bodem. Een eenvoudig logo met een summier kleurenpalet. De haan, het symbool van Frankrijk, heb ik toegevoegd als herkenningsteken. Het zou helemaal mooi zijn als dit symbool het logo gaat vervangen net als het “streepje” van Nike. Maar zo ver is het nog lang niet. Ik blijf gewoon lekker bloggen over de gebruiksvoorwerpen en producten van Franse bodem. Ik krijg enorm veel energie van dit bloggen en elke dag ontwikkel ik weer nieuwe ideeën  voor mijn blog.

Voor mijn volgers en lezers; veel lees- en kijkplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

%d bloggers liken dit: