Opening FG Food labs Rotterdam deel 2

foto kopie 4

De officiële opening

Ook mocht ik bij de officiële opening zijn van FG Food Labs op 22 januari 2014. Het restaurant is gevestigd in een voormalige tunnel van Station Hofplein. Een nieuw te ontwikkelen gebied, maar volgens mij zeker in de toekomst een “hotspot”. In de andere tunnels van het oude station zijn namelijk ook een leuke kleding winkel en koffieshop gevestigd. Deze verschillende etablissementen zouden elkaar wel eens kunnen gaan versterken. Eerst een kopje koffie drinken dan beetje shoppen en vervolgens lunchen bij FG Food Labs. Je kunt daar namelijk ook terecht voor één of twee gerechten. Misschien dat in de toekomst sommige gerechten wel geserveerd gaan worden in die leuke kleine stoofpannetjes van Le Creuset.

foto kopie 6

IMG_1846

Rond 15.00 uur stroomden de gasten binnen en werd je getrakteerd op mooie dranken maar vooral op lekkere hapjes. De opening volgde en werd gedaan door Victoria Koblenko en Herman den Blijker. Deze laatste mocht samen met Francois Geurds, de eigenaar van FG Food Labs, 2 grote flessen champagne tegen de gevel aansmijten. Ging net goed want 1 van die flessen spatte enorm uit elkaar. Daarna ging het feest verder en kon je nog overheerlijke en kakelverse haring en oesters krijgen, lagen er zalige lappen vlees op de Green Eggs buiten en bleven de mooie gastvrouwen maar overheerlijke happen rond brengen van de meester zelf.

foto kopie 2

foto kopie 7

Ik denk dat dit nieuwe restaurant een hotspot gaat worden want het is vernieuwend, anders en alles klopt. Het eten, de entourage, het personeel en de hele uitstraling. Zeker de moeite waard wanneer je een dagje Rotterdam doet en je wilt je na of tijdens die dag eens lekker laten verwennen. Vanaf 2 februari 2014 gaat FG Food Labs officieel open.

FG Food Labs | Katshoek 41 | 3032 Ae Rotterdam | 010 425 05 20

open van maandag t/m zondag
11.00-15.00 uur
17.00-22.00 uur

www.fgfoodlabs.nl | info@fgfoodlabs.nl

tekst en beeld: ©vanfransebodem – Mireille den Hartog

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s