Publicatie Leven in Frankrijk (voorjaar 2014)

In december 2013 ben ik begonnen met dit blog en mijn leven is ietsiepietsie veranderd sinds die tijd. Eigenlijk wel een beetje boel veranderd, want bijna dagelijks stop ik wel energie en tijd in het blog. Of dat nou het “voor”schrijven is van artikelen of het schieten van beeldmateriaal, nieuwe ideeën bedenken of hotspots afgaan is, ik vind het ontzettend leuk om te doen en heb er erg veel plezier in.

Frankrijk

Toen ik begon met mijn blog heb ik een mailing verstuurd naar een aantal instanties, bladen en verenigingen die allemaal iets te maken hebben met Frankrijk. Ja, je moet ergens beginnen en je wilt toch ook publiek, lezers en volgers krijgen op je blog. Beetje werken aan je naamsbekendheid heet dat.

vanfransebodem

Tot mijn verbazing kreeg ik begin februari 2014 een mailtje van het Magazine Leven in Frankrijk of ik beeldmateriaal wilde opsturen van mijn blog omdat ze een stukje in het eerstvolgende nummer (voorjaar 2014, nr 2) gingen plaatsten over mijn blog. Ik zat te zweven op mijn stoel van geluk en al nadenkend speurde ik naar een beeld wat ik wel kon opsturen. Apetrots en reuze blij ben ik natuurlijk op deze publicatie, hoe klein ook. Zo’n 4 maanden geleden had ik toch nooit kunnen denken dat ik nu met mijn blog in een blad zou staan. Hoe mooi kan het leven van een blogger zijn, te leuk!

vanfransebodem

Ik wil dan ook het Magazine Leven in Frankrijk hartelijk bedanken voor deze leuke en mooie publicatie.

Fotografie: ©vanfransebodem – Mireille den Hartog

Voor informatie over Leven in Frankrijk: www.leveninfrankrijk.nl

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s