Mooie contacten en prachtige mokken

Door het bloggen ontstaan er allerlei mooie nieuwe contacten, zo ook met Colette Klautz van CK Media Promotions uit Breda. Zij reageerde op de mailing van mijn blog die ik in december 2013 verstuurde. Zij verzorgt voor onder anderen Le Creuset de persberichten. Via haar kreeg ik deze mooie beelden van de Le Creuset mokken. Deze wil ik graag met jullie delen aangezien er een aantal mensen in mijn omgeving erg enthousiast waren over de mokken omdat ik ze zelf namelijk ook heb en daar erg leuke reacties op kreeg.

Espresso-mug-group-2

Van keuken naar woonkamer

Le Creuset is alom bekend in de keuken om zijn mooie pannen. Al geruime tijd is Le Creuset bezig om ook een plek te veroveren in de woonkamer en eetkeuken. Zoals bijvoorbeeld met de mini stoofpannetjes die je leuk op tafel kunt zetten. Deze waren een zeer groot succes en dus volgde er meer, zoals de ‘Mugs’ voor zowel koffie als thee maar ook heel geschikt voor een toetje of soepje. Zowel de stoofpannetjes als de ‘Mugs’ zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren zodat iedereen zijn eigen kleur kan kiezen, net als bij mij thuis. De vrouwen wilden de blauwe mokken en de heren de rode. Er is ook een kleiner formaat mok verkrijgbaar voor espresso.

groen-3

foto kopie

De Stoofpannetjes en ‘Mugs’ zijn beiden van aardewerk. Al het aardewerk van Le Creuset is geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kan ook in de vriezer. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden zonder dat het barst, krast of glans verliest. Dankzij het dubbel geëmailleerde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma’s.

Ambiance-dessert2

CHOCOMELK_00012

Welk product van Le Creuset zou jij graag willen hebben? Laat hieronder een reactie achter!

tekst: Mireille den Hartog, Le Creuset

beeld: Le Creuset

3 thoughts

  1. Hallo,

   bedankt voor je reactie. Dat is ook helemaal de bedoeling van dit blog. Leuke kleine weetjes aanbieden over producten en gebruiksvoorwerpen. Blijf het blog volgen want er volgen nog veel meer kleine weetjes over van alles en nog wat.

   Groetjes Mireille den Hartog

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s