Evian infused X Kusmi tea

Het Franse watermerk Evian is een samenwerking aangegaan met het van oorsprong Russische grote theemerk Kusmi. In 2 kleine flesjes zijn 2 smaken te verkrijgen, die van Evian water met de Kusmi theesmaak munt en framboos en perzik en viooltjes.

IMG_4023

IMG_4022

De theewatertjes zitten in een leuk klein flesje van Evian en zijn te verkrijgen bij de vele Kusmiwinkels in Frankrijk. Maar ook bij Les Monoprix. goedkoop is het niet een flesje van 37 cl kost 2,50 euro.

IMG_4021

Onder jongeren is het drankje toch een grote hit gezien de vele Instagram berichten. Goed dat een groot merk zich blijft onderscheiden en steeds weer nieuwe wegen weet aan te boren om modern en hip te blijven. Bravo Evian!

IMG_4020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s