Nieuwe Franse hotspot in Woerden: Gare Pompidou

Sinds 1 maart 2019 is Nederland een Franse hotspot rijker en wel in Woerden. Bij restaurant Gare Pompidou kan je de hele dag naar Franse culinaire momenten afreizen. Vanaf het ontbijt met croissants en heerlijke koffie tot aan het diner. Het restaurant biedt plaats aan 80 personen. Vanaf april is er ook nog eens een geweldig terras.

Als je Gare Pompidou binnentreedt, krijg je het gevoel alsof je een oude stationshal binnenwandelt. Achterin bevindt zich de keuken, die lijkt op een loket waar je treinkaartjes kunt kopen. Langs de zijkanten staan lange groene banken, die doen denken aan de banken van een treintoestel. Er is ook een eerste verdieping, die ze de toepasselijke naam ‘Perron 1′ hebben gegeven. Op het plafond is een foto van de onderkant van de Eiffeltoren aangebracht, hierdoor krijg je het gevoel alsof je in Parijs onder de Eiffeltoren zit.

Schermafbeelding 2019-02-24 om 15.40.24.png

Op het menu staan bijvoorbeeld entrecôte fumée, coq au vin, daube de boeuf, fruits de mer en de tarte tatin. De wijnkaart voert je naar de mooiste wijnstreken van Frankrijk. Van de Champagne naar Bourgogne tot aan de Provence en van de Languedoc naar de Bordeaux.

Gare Pompidou | Defensie-eiland 163  | Woerden | garepompidou.nl

3 reacties op ‘Nieuwe Franse hotspot in Woerden: Gare Pompidou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s