Feel good roman Entre Nous

Ivonne Schouten-Hoek lanceerde halverwege april van dit jaar haar debuutroman Entre Nous. Ivonne heeft jarenlange ervaring als familierechtadvocaat en mediator. Deze ervaring en haar liefde voor kunst en architectuur is gebundeld tot de ultieme feel good  roman Entre Nous, waarin vriendschap, liefde en passie centraal staan. Zet je schrap voor een heerlijke weglezer waar je lekker bij kunt wegdromen op je strandbed. Niet vergeten dus, om in je koffer te stoppen. 

image002

De feel good roman Entre Nous gaat over de drie vriendinnen Fenna, Anne Fleur en Joyce. Alledrie hebben ze zo hun eigen problemen. Zo wordt Fenna, die architecte is, door haar advocaat naar Zuid-Frankrijk gestuurd. Dit omdat ze in een vervelende echtscheidingsprocedure verwikkeld is geraakt met haar ex. Fenna krijgt de taak om de renovatie van een oud wijnchateau te begeleiden. De keurige Anne Fleur gaat de strijd aan met de minnares van haar echtgenoot en gooit alle remmen los. Kunstenares Joyce leeft voor haar werk en lijkt happy als single. Ze houdt niet van dingen die perfect zijn en haalt inspiratie uit haar schilderleerlingen: vier eigenzinnige tachtig-plussers die bewijzen dat het lichaam wel slijt, maar het karakter niet.

Schermafbeelding 2019-05-06 om 12.44.53

De drie vriendinnen gaan de uitdaging aan om de problemen in hun leven op telossen. Hierbij hanteren ze niet alledaagse methoden, wat leidt tot verrassende wendingen. Maar zullen hun inspanningen ook het gewenste resultaat hebben of heeft het lot iets anders in petto?

Entre Nous is te bestellen bij boekhandels in Nederland, verkrijgbaar via heartforbooks.nl en via bol.com. De roman is ook verkrijgbaar als E-book variant.

Prijs: Paperback 20,00, E-book 12,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: