Le Gone Den Haag is Fijnste Franse restaurant van 2019

Gisteravond was in het Hilton in Amsterdam de uitreiking van het ‘Fijnste Franse restaurant’ en het ‘Beste Italiaanse restaurant’ van Nederland 2019. In de wat rumoerige zaal werden de genomineerden voor zowel de publieks- als juryprijs gepresenteerd en werden de winnaars bekend gemaakt. De publieksprijs voor het Fijnste Franse restaurant van Nederland 2019 ging naar Le Petit Bistro in Sneek. Verdiend lijkt mij, eindelijk een keer een restaurant à la campagne, niet in de randstad. Er is zoveel moois buiten de grote steden te doen op Frans gebied.

 

De juryprijs ging naar een etablissement in het Haagse. Le Gone kreeg de felbegeerde prijs Fijnste Franse restaurant van Nederland 2019. Alles klopte, de menukaart, de wijnkaart, de ligging in de winkelstraat, de ambiance, de Franse chefkoks en uiteraard het eten. Verdiend gewonnen dus, van harte gefeliciteerd Le Gone met het winnen van de prijs.

 

Le Gone is een traiteur waar je overheerlijk kunt eten. Reserveren is gewenst, want het aantal tafeltjes is beperkt. De salades zijn voortreffelijk en er is keuze genoeg aan kazen.

Le Gone | Noordeinde 200 C | Den Haag | website

Na de prijsuitreiking stond er voor de genodigden een fantastisch buffet klaar en kregen de gasten bij het verlaten van het Hilton Hotel ook nog eens een mooi gevulde goodiebag.  Alles bij elkaar dus een fantastische avond, merci Magazine Leven in Frankrijk en Italië.

Deze avond werd georganiseerd door Credits Media, de uitgever van onder andere het magazine Leven in Frankrijk en het blad Italië.  Deze beide bladen reiken jaarlijks de prijzen het Fijnste Franse en Italiaanse restaurant van Nederland uit.

4 reacties op ‘Le Gone Den Haag is Fijnste Franse restaurant van 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s