Franse hotspot geurwinkel Diptyque Amsterdam

We kennen ze allemaal wel de geurkaarsen die je huis, woonkamer of slaapkamer een heerlijke geur kunnen geven. Diptyque, een Franse merk dat in 1961 werd opgericht is zo’n merk die dat soort producten voert. Diptyque maakt geurkaarsen, parfums en diffusers en heeft nu ook een eigen winkel in Amsterdam. De winkel op de Prinsengracht 531 in Amsterdam is de eerste Nederlandse winkel van dit chique geurenmerk. Binnen straalt het interieur een Parijse sfeer uit met houten kasten, parketvloer, veel messing en marmer. Hier en daar heeft het interieur een Nederlandse twist.

De oprichters en eigenaren van het merk zijn kunstliefhebbers en dat is terug te zien in de verpakkingen van de geuren. Daarnaast hebben de winkels in Tokio, Miami en Parijs hun eigen exclusieve geurkaars. Voor Amsterdam moet die nog komen. Maar voor nu kan je bij Diptyque zeker terecht voor een heerlijke parfum voor jezelf of voor je huis.

Diptyque store | Prinsengracht 531 | Amsterdam

 Fotografie: Diptyque

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: