Stijlvolle (witte) sneakers uit Frankrijk

De lente en ook de zomer staat weer voor de deur. En wat hoort er dan echt bij een zomerse outfit? De witte sneaker. De Parisienne draagt ze stijlvol onder een witte jeans of zwierig zomerjurkje. Want een Parisienne blijft d’r witte sneakers trouw net als d’r rode lipstick van Chanel en d’r tas van Longchamp. Het gaat daarbij om klassieke modellen zoals een paar witte Nikes of Veja’s. De kleur is altijd wit, lichtbeige of lichtgrijs, omdat alles wat te kleurrijk is, als opzichtig beschouwd wordt.

Hieronder een paar mooie Franse sneaker merken.

Een van grootste Franse sneaker merken is het Franse merk Veja. Mede bekend geworden doordat Meghan Markle ze droeg en menig andere beroemdheid er regelmatig op te zien is. Onder andere te koop bij de Bijenkorf

De Partner Retro van Lacoste is een variant van een relaxed, casual design, gemaakt van nappaleer. Deze schoen heeft diverse vintagedetails, zoals gegoten oogjes, Sideline-strepen en geweven merktekens die doen denken aan de old-school-stijlen van Lacoste.

Sneakers van het Franse merk Sézane. Een merk dat hoogwaardige tijdloze kleding maakt die altijd gedragen kan worden. Het merk is geboren in Parijs en de artikelen worden veelal gefabriceerd in de beste ateliers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: