Beaucoup de choses bij Lalie in Dalen

Ben je op zoek naar een leuke rieten Franse mand of een theedoek met daarop de Franse kazen, ingrediënten voor allerlei gerechten, Franse teksten en uiteraard de Eiffeltoren? Dan zit je bij de leuke winkel Lalie in Dalen goed. Naast de Franse wijnen verkopen ze ook gedroogde Franse worsten, Kusmi Tea, hebben ze de snoepjes van Les Anis de Flavigny, genoeg potjes terrine van het Franse merk Comptoir de Mathilde, Franse olijfolie en allerlei andere lekkere versnaperingen uit La Douce France.

Een rit naar Dalen, net voorbij Coevorden in Drente, kan je je besparen want ze verkopen ook alles via hun webshop. Zo kan je vanuit je luie stoel heerlijk al die prachtige mooie Franse producten bestellen en maak je hier thuis in Nederland je eigen kleine Frankrijk.

Wil je toch de winkel bezoeken ga dan niet op maandag wat dan zijn ze gesloten. Lalie zit aan de Hoofdstraat 44 in Dalen.

lalie.nl

2 reacties op “Beaucoup de choses bij Lalie in Dalen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: