Heerlijkheden bij Delicatessen Plus

Vanaf zaterdag 8 januari kan je weer bij Delicatessen Plus terecht en kan je weer een baguette tradition of campagne halen of overheerlijke croissants. Delicatessen plus zit in de binnenstad van Wijk bij Duurstede op de Peperstraat 39. Naast de vers gebakken producten verkopen ze ook verse groenten, buitenlandse kazen, patisserie, olijfoliën en allerlei andere lekkere delicatessen. Niet alles is Frans maar dat is helemaal niet erg want of het nou Frans, Italiaans of Hollands is alles bij Delicatessen plus is even lekker. Geheid dat je met iets de deur uitgaat na je bezoek aan deze kleine shop.

Delicatessen Plus | Peperstraat 39 | Wijk bij Duurstede | Volg ze op Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s