Nieuwe Franse hotspot: Patisserie Le Petitjean Rotterdam

De fransman Maurice Petitjean liep al een aantal jaren rond met het idee ooit eens een eigen zaak te gaan beginnen. Begin vorig jaar was het dan eindelijk zover, Maurice opende zijn patisserie zaak Le Petitjean in Rotterdam.

Gelukkig zijn patisseriezaken als die van Maurice nog niet veelvuldig aanwezig in Rotterdam, in vergelijking met Amsterdam, dus Maurice deed meteen goede zaken, ook tijdens de corona. Le Petitjean is na een welverdiende vakantie vanaf 19 januari weer open. Dan bakt Maurice onder andere weer de heerlijkste croissants, nougat en eclairs.

De patisserie is open van woensdag tot zaterdag van 9 tot 14.00 uur. Houd voor de update de instagrampagina van Le Petitjean in de gaten. @lepetitjeanrotterdam

Le Petitjean | Zomerhofstraat 75 | Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s