Mamuse le Vin, dé specialist in Bourgogne wijn


Altijd leuk die spontane telefoontjes. Zo had ik vorige week Marleen Heybroek aan de telefoon van Mamuse le Vin. Marleen importeert heerlijke en mooie Bourgogne wijnen, ze brengt Frankrijk een beetje naar Nederland. Net als wij dat doen middels onze aankondigingen van nieuwe Franse hotspots, boeken, films en tv tips. We gaan hopen dat er binnenkort weer iets meer mag en we bijvoorbeeld weer naar wijnproeverijen kunnen. En die geeft Marleen ook dus dat komt dan goed uit.

Mamuse le Vin brengt de smaak van Frankrijk bij uw thuis middels heerlijke wijnen uit de Bourgogne. Eigenaresse Marleen Heybroek importeert bijzondere, pure en lekkere wijnen uit deze beroemde streek. Wijnen van kleine domeinen en hoge kwaliteit.

Mamuse levert zowel aan particulieren als aan de Horeca. Op de webshop www.mamuse.nl vind je de bekende klassiekers en ook de door Mamuse zelf ontdekte verassingen zoals de Côtes du Couchois.

Mamuse is de eerste Nederlandse importeur die de wijnen van de nog onbekende Bourgogne regio Côtes du Couchois naar Nederlands brengt! De wijngaarden van de Couchois liggen enkele kilometers ten zuidwesten van de wijnhoofdstad Beaune en zijn in de regio bekend sinds de oudheid.

Marleen weet en kent veel over de Bourgogne en de wijnen die ze importeert omdat ze al ruim 30 jaar in deze geweldig mooie streek komt. Ze heeft er ook een huis en kent persoonlijk veel verschillende wijnhuizen/boeren. Kortom een kenner. Dat zie je ook terug op haar website. Daarop staan mooie wijnen uit deze fantastische streek. En ze heeft ook proefpakketten zodat je thuis met een aantal vrienden een echte Bourgogne huisproeverij kan organiseren. Ik zeg santé!

Mamuse heeft geen fysieke winkel. Voor meer info ga je naar de website van Mamuse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: