Ansichtkaarten

Gratis ansichtkaarten

Met de flow mee van LINDA en Margriet, unieke ansichtkaarten met daarop de voorwerpen van Franse bodem en dat geheel gratis.

ansichtkaartansichtkaart2ansichtkaart3

ansichtkaart

Klik op de link hierboven en de pdf opent zich. Print de kaart uit op A4 papier. Knip de afbeelding los en plak deze op karton met fotolijm. Laat even drogen. Snij dan de afbeelding mooi uit met een scherp mesje. Knip de achterkant van de kaart netjes uit en plak deze op de achterkant van afbeelding op karton. Leuk berichtje erop schrijven en opsturen maar!

Welk voorwerp van Franse bodem zou jij graag op een ansichtkaart willen zien?

4 reacties op “Ansichtkaarten”

 1. Woon de helft van het jaar in de Corrèze, dus heb veel foto’s van Limousinvee, paddenstoelen, marktplaatjes, dus als je eens iets mist voor een bepaald onderwerp kun je bij me aankloppen.

  Like

 2. Hallo Mireille,

  Ik vind de Franse mode van vorige eeuw de max. Ik ben ook een grote fan van Coco Chanel vandaar dat het mooi zou zijn een ansichtkaart met een verwijzing naar haar en/of haar te ontwerpen te hebben. Chanel was gekend om haar sterke persoonlijkheid en haar ontwerpen zijn nog steeds een toonaangevend beeld in de Franse mode en in de wereld. Hoeveel vrouwen dromen niet van een echt ‘Chanel jasje of handtas’. Ik alvast wel.
  Groetjes,
  Denise

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: