De cirkel is rond

IMG_1954

IMG_1952

Hoe langer ik bezig ben met dit blog hoe leuker het wordt. De ontdekkingstocht breidt zich steeds meer uit en ik begin steeds meer artikelen te ontdekken, te herkennen en te leren kennen. Bladerend door een oud boek over Parijs uit de jaren ’70 herken ik de foto die ik gebruikt heb voor bij mijn artikel over het Parijse Café. Te zien is dat de beide café’s wat verpauperd aan doen, terwijl op de foto die ik gebruikte bij het Parijse Café artikel, de beide café’s er picobello uitzien. Leuk is dat om te zien. En dat maakt voor mij de cirkel rond. Het beeld van nu plaatsen naast het beeld van toen en andersom.

IMG_1951

cafe

Iets verderop een plaatje van een manspersoon op een Solex en een prachtig beeld van 2 gendarmes met naast hun een Solex. Was dat toen in die tijd het vervoersmiddel van de Parijse Gendarmes?

IMG_1957

IMG_1956

Fotografie: ©vanfransebodem – Mireille den Hartog

Een reactie op “De cirkel is rond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s