Samenwerking

Van Franse bodem is het online platform van Nederland met alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland. Van Franse film tot de lancering van een nieuw Frans product zoals een auto of parfum. Van Franse bodem komt graag in contact met leveranciers van deze Franse producten om het Franse product nog meer op de kaart te zetten in Nederland.

Ik denk graag mee om jouw Franse product of dienst onder de aandacht te brengen via mijn blog en sociale media. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en kan ik meer voor je betekenen? Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken (bijvoorbeeld een recensie of advertorial).

Met deze bedrijven heeft Van Franse bodem al eens eerder samengewerkt.

Winacties

Van Frans bodem is dol op winacties. Daarom zijn deze dan ook regelmatig te vinden op http://www.vanfransebodem.nl. Van vrijkaartjes voor Franse films tot Breton-gestreepte mondkapjes. Hier komen altijd veel bezoekers op af. Dat geeft uiteraard veel exposure voor zowel het blog als voor de aanbieder van het te winnen product. Daarnaast deelt Van Franse bodem de winactie via de eigen socials en kan de aanbieder dat natuurlijk ook doen. Kortom het mes snijdt aan twee kanten en is daarbij ook nog eens erg leuk voor de bezoekers van het blog. Dus heeft u een leuke winactie met een Franse product dan staan wij daar voor open.

Interesse en contact

Interesse of andere mogelijkheden bespreken mail dan naar: vanfransebodem@gmail.com