Bistro Madame Georgette in Venlo

Het land heeft er weer een mooie Franse parel bij en wel in Limburg of om nog preciezer te zijn, Noord-Limburg namelijk in Venlo. Eindelijk eens een keer niet in de hoofdstad maar op de ‘campagne’.

Wanneer je naar hun website gaat, kom je al meteen goed in Franse sferen want er speelt een heerlijk Parijs combo Franse muziek. De menukaart geeft je helemaal het Franse gevoel. Op de kaart staan namelijk allemaal klassieke Franse gerechten zoals escargots, steak tartare, oesters, boeuf bourguignon, quiche, confit de canard, crème brûlée en mousse au chocolat. Voor de kaart alleen al een goed reden om eens richting Venlo te rijden. Het interieur is overwegend zwart met veel Parijse sfeerbeelden en uiteraard de Eiffeltoren. Druiventrossen hangen aan het plafond en geven een mooie groene touche. In de zomer is het terras open en kan je er heelrijk lunchen en dineren.

Omdat het een jaar geleden is dat Madame Georgette haar deuren opende, vieren ze dat op 5 en 6 juli aanstaande. Houdt hun socials in de gaten voor wat er komen gaat. https://www.instagram.com/p/C5uQz9Mo4R2/

Madame Georgette, Jodenstraat 10, VENLO
http://www.madamegeorgette.nl, info@madamegeorgette.nl, 00-31-6-14640122 

Geopend: Dinsdag tot en met Zaterdag van 17.00 uur tot 23.00 uur
Gesloten: Zondag en Maandag

Bedankt Mireille voor de tip!

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken