Van blog naar lezing!

lezing

Afgelopen donderdag 15 mei 2014 was het dan zover. Ik ging over mijn blog een lezing houden. In Theater de Tuin te Leusden was de voordracht. Ik had een erg leuk verhaal over ene Rogier uit de Provence in elkaar gezet.

lezing

De fictieve manspersoon Rogier staat ’s ochtends op en voert ons langs een aantal gebruiksvoorwerpen van Franse bodem. Tussen de plaatjes door had ik een aantal filmpjes verwerkt wat het geheel extra levendig maakte.

lezing

lezing

Het publiek bestond uit familie, zelfs helemaal uit Leiderdorp, vrienden en kennissen en dorpsbewoners. Erg leuk en gemoedelijk, ze waren na afloop allemaal enthousiast. En ik ook. Was natuurlijk wel zenuwachtig maar nu ik het een keertje gedaan heb denk ik, valt best mee. Erg leuk om op een andere manier met je blog bezig te zijn. Ik hoop in de toekomst dat ik nog eens wat vaker deze lezing kan houden voor bijvoorbeeld bedrijven, organisaties en instellingen die Frans georïenteerd zijn. Dat zou formidabel zijn.

lezing

Na afloop was er uiteraard nog een glaasje wijn en een stukje kaas. Thuis nog heerlijk na zitten kletsen over de lezing en wat dat voor het blog en mij zou kunnen gaan betekenen, het geven van lezingen. Voorlopig blijf ik nog lekker bloggen veilig achter mijn laptopje. Maar zeg nooit nooit! A la prochaine!

lezing

Ik wil Ditta van Ekris Vakfotografie hartelijk bedanken voor de mooie beelden die ze geschoten heeft voor, tijdens en na mijn lezing. Merci beaucoup!

5 reacties

  1. Je gaat vast en zeker vaker spreken over je blog en over de onderwerpen van je blog. Dan kom ik absoluut een keer kijken. Een mooie Rogier had je uitgekozen trouwens. Ik zie er een Bretonse visser in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s