Ansichtkaarten van Franse bodem

van Franse bodem

Afgelopen maand kocht ik het boek “Leven in Frankrijk” bij de kringloopwinkel. Een wat verouderd boek over Frankrijk, maar met leuke en typisch Franse plaatjes  erin. Met een aantal beelden wilde ik als grafisch vormgever iets doen in combinatie met mijn blog natuurlijk. Ik vond het daarom ook weer eens tijd om nieuwe ansichtkaarten te ontwikkelen voor mijn lezers en volgers die gratis te printen zijn. Al rond snorrend in het boek zag ik linken met mijn blog, onder andere een beeld van Franse boertjes die aan het petanquen zijn. Over de boules heb ik eens een mooi blog geschreven.

van Franse bodem

Ook trof ik een beeld aan van Brasserie Lipp te Parijs. Eén van mijn eerste blogs gaat over het ontstaan van dit mooie fenomeen. En natuurlijk moest er een beeld bij van eten, dat werd een beeld van patés. Het verschil tussen een terrine en een paté heb ik uitvoerig beschreven in dit blog.

van Franse bodem

Voor het printen van deze ansichtkaarten van Franse bodem ga je naar de pagina kaarten van Franse bodem, klik hier! Je opent daar de links, print ze uit, plakt ze op een stuk karton of een oude ansichtkaart, knipt of snij ze uit en je hebt orginele Van Franse bodem kaarten. Bon Chance!

Eén reactie op “Ansichtkaarten van Franse bodem”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: