Magimix

magimix

In 1963 zag de eerste foodprocessor van Magimix in de Bourgognestreek het levenslicht. Een multifunctionele foodprocessor van Franse origine. In 1971 ontwikkelde Magimix de multifunctionele foodprocessors voor de consumentenmarkt.

magimix

Een machine die kan raspen, snijden, hakken en mengen. Met maar drie bedieningsknoppen, gemak dient de mens dus. De messen worden ook in La Douce France geproduceerd en wel door Sabatier te Thiers. De foodprocessors worden nog steeds volledig handmatig in Frankrijk gemaakt.

magimix

Bij elke foodprocessor zit er onderop een sticker met het serienummer. Op deze sticker staat ook een nummer vermeldt, deze correspondeert met de werknemer uit de fabriek in Frankrijk die deze complete foodprocessor heeft gemaakt. Elke medewerker is van a tot z verantwoordelijk voor ‘zijn’ machine. Onderdelen van Magimix machines met 20 jaar garantie blijven minimaal 20 jaar beschikbaar. Magimix heeft zelfs nog onderdelen en accessoires van de allereerste modellen.

magimix

De paradepaardje van Magimix is de Magimix Patissier, deze kan in 1 minuut het deeg mengen. Een toppertjes dus.

magimix patissier

Magimix heeft inmiddels een breed assortiment met onder andere blenders, sapcentrifuges, kneedmachines, stoomkokers, broodroosters en espressomachines. Meer info over Magimix vindt je op www.magimix.fr

4 reacties

  1. Klopt allemaal, als er iets stuk gaat aan mijn magimix (mijn kom een keer laten vallen) zonder probleem nieuwe kunnen kopen. Ook extra accessoires nieuw te kopen die moeiteloos passen op mijn 15 jaar oude machine.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s