Jus de Le Coq Toqué

Le Coq Toqué is een Frans appelsap merk. Maar niet zo maar eentje. Ten eerste zien de etiketten op de flesjes er enorm leuk en eigentijds uit en ten tweede hebben alle 12 appelsappen een toevoeging.

le-coq-toque_pomme_basilic

Zo is er een appelsap met de toevoeging kaneel, vanille, jasmijn en met aardbeien. Lekker fris, wanneer je het goed gekoeld drinkt en nog gezond ook.

le-coq-toque_pomme_menthe

De appelsappen worden geproduceerd in Normandië in een klein atelier. Ze zijn 100% natuurlijk, dus zonder geur- en smaakstoffen.

le-coq-toque_pomme_pulpe

Ze zijn (nog) niet in Nederland te koop, maar wel in Frankrijk uiteraard. Wel in de betere speciaal zaken. In Parijs bijvoorbeeld bij La Grande Epicerie, rue de Sèvres, Chez Colette, rue St Honoré en de hippe winkel Merci, boulevard Beaumarchais.

Kijk voor meer informatie op hun mooi vormgegeven site: www.lecoqtoque.com

le-coq-toque_pomme_rose

 

 

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s